Profilul companiei 

Company profile

Înfiinţată ca Divizia farmaceutică a AVeX, Sodimed este una dintre primele companii farmaceutice care a promovat accesul în Europa Centrală şi de Est a medicamentelor inovative din ţările Europei Occidentale.

Primul pas în afara graniţelor Frantei a fost făcut în 1993, prin constituirea propriei structuri în România sub numele de SODIMED. Dezvoltarea cunoştinţelor şi a experienţei ne-a încurajat să extindem structura companiei în Moldova (2004) şi în Serbia (2008), prin înfiinţarea de birouri în fiecare ţară. În 2009, am stabilit un parteneriat solid cu o companie locală din Muntenegru. Extinderea către Bulgaria este planificată pentru 2012.

Aceasta structură formată din birouri independente în fiecare ţară de interes ne oferă avantajul unei excelente prezenţe şi acoperiri regionale şi ne permite să oferim partenerilor noştri servicii transfrontaliere.

De peste 15 ani, grupul de companii SODIMED este activ pe pieţe farmaceutice cu potenţial ridicat şi din ce în ce mai dinamice din regiunea Europei Centrale şi de Est şi foloseste know-how şi abilităţile dobândite pentru a asigura succesul produselor administrate, în beneficiul partenerilor.

Parteneriatele pe termen lung încheiate cu producători farmaceutici din Europa occidentală au constituit premisele pentru dezvoltarea constantă şi durabilă a produselor din portofoliul nostru în branduri recunoscute de către comunitatea medicală.

Echipa noastră de profesionişti a dobândit experienţă şi cunoştinţe valoroase pe pieţele farmaceutice în care suntem prezenţi, ceea ce ne permite să dezvoltăm şi să implementăm cele mai bune strategii pentru dezvoltarea cu succes a produselor pe care le gestionăm.