Презентация 

Company profile

Създадена като фармацевтично подразделение на Avex,  Sodimed е една от водещите фармацевтични компании, насърчила достъпа на иновативни лекарства от Западна Европа в страни от Централна и Източна Европа.

Първата стъпка извън френските граници е направена през 1993г., създавайки собствена структура на предприятието в Румъния под името Sodimed. Развитието в знанията и опита ни насърчи да разширим структурата на компанията в Молдова (2004г.) и в Сърбия (2008г.), като бяха открити офиси във всяка от тези страни. През 2009 г. започнахме стабилно партньорство с местна компания в Черна гора.  Предвидено е разширение в  България през 2012г.

Тази структура от независими офиси във всяка съответна страна, ни прави по-активни и присъстващи на регионално ниво,  а също така позволява да предоставим на нашите партньори трансгранични услуги.

Повече от 15 години групата SODIMED е активна на фармацевтичните пазари с  изключително висок потенциал и динамика в Централна и Източна Европа и знае как да използва своите компетенции и опит, за да осигури успех на продуктите от портфолиото си, в полза на своите бизнес партньори.

Дългосрочните споразумения за партньорство с фармацевтични производители от Западна Европа положиха началото на стабилното и устойчиво развитие на нашите продукти, които се превърнаха в  препоръчвани марки сред медицинската общност.

Нашият екип от специалисти е натрупал значителен опит и познания относно фармацевтичните пазари, на които присъстваме, което ни позволява да изготвяме и прилагаме най-добрите стратегии за успешното развитие на предлаганите от нас продукти.